header 2022 jan2

Verzendkosten

Verzenden

Wij streven er naar om de totale verzendkosten zo laag mogelijk te houden, deze worden tijdens het bestelproces weergegeven. De verzendkosten worden berekend op basis van het totale gewicht van de bestelling, bij elk artikel staat het gewicht per stuk vermeld. 

Soms is het goedkoper om 2 of meerdere losse orders te maken zodat de totale verzendkosten lager uitvallen

Pakket:    0 -      5 kg = € 7,25
Pakket :   0 -   30 kg = € 12,50
Pallet   : 30 - 150 kg = € 69,95


Retourneren

Wij besteden de groots mogelijke zorg om de producten zorgvuldig bij u af te laten leveren. Helaas kan het voorkomen dat je door transport een artikel beschadigd ontvangt.  

Indien je een artikel wil retourneren vragen wij om contact met ons op te nemen. Je kan dit doen door ons een email te sturen met het ordernummer, artikelnummer en je  telefoonnummer. Vermeld aub ook de reden en voeg eventueel een foto toe. Wij zullen contact met je opnemen voor de verdere afhandeling.

 
Brinkys gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
SLUITEN