Brinkys.nl | Palmbomen. - Verzenden en retourneren

Verzendkosten

Verzenden

Wij streven er naar om de totale verzendkosten voor u zo laag mogelijk te houden, deze worden tijdens het bestelproces weergegeven.

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, bij elk artikel staat het gewicht per stuk vermeld. Artikelen die door het gewicht/grootte niet aan de verzendvereisten voor een pakket voldoen worden per pallet bezorgd, deze zijn te herkennen aan het vrachtwagentje   op de afbeelding.

Soms is het verstandiger om bijvoorbeeld 2 of 3 losse orders te maken omdat daardoor de totale verzendkosten lager uitvallen !!!


Pakket :   0 - 30 kg = €   7,25
Pallet   : 30 - 75 kg = € 49,95


Retourneren

Wij besteden de groots mogelijke zorg om uw producten zorgvuldig bij u af te laten leveren. Helaas kan het voorkomen dat u door transport een artikel beschadigd ontvangt.  

Indien u een artikel wil retourneren vragen wij u om contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door ons een email te sturen met het ordernummer, artikelnummer en uw telefoonnummer. Vermeld aub ook de reden en voeg eventueel een foto toe. Wij zullen contact met u opnemen voor de verdere afhandeling.
 
Brinkys gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
SLUITEN