Levering binnen 3-5 werkdagen  
Brinkys Palmbomen - Palmen potgrond
header 2022 jan2

Palmen potgrond

Deze palmenpotgrond is gemixt met meer dan 15 verschillende componenten voor doorlaatbaarheid en mineralen. PH 5,5 . Deze grond hoeft de komende 16 maanden niet te worden voorzien van bemesting. 

De palmenbricks zijn ideaal in combinatie met de palmbooster. De Coir blokken zijn zeer gecompresseerde blokken en wegen 650 gram per stuk. Men moet 3 liter water toevoegen aan deze blokken om daarna 10 Liter medium te hebben. Het is aan te bevelen de palmbooster aan het water toe te voegen voordat u het water toevoegt aan de coir blokken. Toevoeging van palmbooster bevordert zeer sterk de wortelgroei. Palmbooster wordt direct opgezogen rechtstreeks in de Coir granules en houdt hierdoor beter zijn plantenvoedsel in het medium. Naar eigen inzicht kan dan ook eventueel perliet en/of vermiculiet worden toegevoegd. Door deze techniek toe te passen onstaan er indrukwekkende resultaten. Het perfecte medium voor palmen.

Sorteer op:
 
Palmengrond (10 Liter)


 
InStock
7.95

Palmengrond (45 Liter)


 
InStock
19.95

 
Brinkys gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
SLUITEN